Lancksweerd Real Estate

Als specialist in bedrijfsvastgoed begeleiden wij zowel bedrijven die willen herlokaliseren als projectontwikkelaars die een totaaloplossing zoeken voor de verkoop of verhuur van hun vastgoed. Laat ons dus het perfecte scharnier vormen om uw bedrijf te matchen met de juiste locatie.


U WIL… VERKOPEN OF VERHUREN

Dankzij onze professionele aanpak en twee generaties aan ervaring, begeleiden wij uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. Van doorsnee bedrijfsgebouwen tot moeilijkere vastgoedprojecten die eventueel een herbestemming vereisen: wij behandelen elk dossier met een enthousiasme alsof het ons eigen project zou zijn. Wij bieden met andere woorden een totaaloplossing aan en profileren ons daarbij in naam van de projectontwikkelaar, om zowel de aanbieder als de klant een optimale en efficiënte dienstverlening te garanderen. 

U wenst uw grond, pand of project te verkopen? Contacteer ons en vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

U WIL… EEN TOPLOCATIE VOOR UW BEDRIJF

Uw bedrijf start, groeit of heroriënteert en u zoekt daarbij het ideale bedrijfs-, productie- of logistiek gebouw? Lancksweerd Real Estate gaat in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen op zoek naar de optimale locatie voor elke onderneming, van kleinere KMO-units tot uitgebreide projectgrond, waar kwaliteit en kruisbestuiving hand in hand gaan. 

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw of grond, maar staat wat u zoekt niet bij ons aanbod? Contacteer ons en wij gaan samen met u op zoek.

U WIL … INVESTEREN

Ons kantoor specialiseert zich in het aanbieden van kant-en-klare investeringsdossiers, voor zowel familiale als professionele investeerders of beleggingsvennootschappen. Wij zoeken voor uw investering naar de perfecte match met een betrouwbare huurder, zodat u in alle comfort rendabel en gemakkelijk kan beleggen in vastgoed.

Bent u op zoek naar rendabele vastgoedinvestering? Bekijk hier onze opbrengsteigendommen of contacteer ons en wij gaan graag met u op zoek.

OSTEND STORES BUSINESS PARK

Op de site van de vroegere Ostend Stores Rope Factory creëert Ostend Stores Real Estate (OSRE) een bloeiend bedrijvenpark. Heel wat kmo’s in de regio Oostende en grotere industriële of logistieke bedrijven in West-Vlaanderen zijn al jaren op zoek naar een geschikte plek om hun bedrijfsactiviteiten te voeren. Door haar omvang en ideale ligging biedt het Ostend Stores Business Park een ideale uitvalsbasis voor bedrijven die willen starten of herlokaliseren in West-Vlaanderen. Dit op een uitstekende locatie in een filevrije omgeving op slechts vijf minuten van de autostrade.

Bezoek de projectwebsite

Ostend stores BUSINESS PARK

                                                                  

Het grootste productiegebouw van 25.000 vierkante meter in het Ostend Stores Business Park bevindt zich op de site van het vroegere Ostend Stores and Ropeworks nv, ‘mekanieke touw-, garen- en vischnettenfabriek’, en kent dus een interessante geschiedenis. Nu de Ostend Stores Rope Factory gerenoveerd en onderverdeeld is in 18 loodsen met oppervlaktes vanaf 640 m² tot 20.000 m² biedt dit voldoende keuze en ruimte om uw bedrijf te herlokaliseren.

Verwachte beschikbaarheid vanaf 3de kwartaal 2019.

Bezoek de Facebookpagina

Meer info

Nieuws

Start inschrijving voorverkoop Opwijk Business Park

12 September 2019

In Opwijk komt een gloednieuwe site met een beperkt aantal units van 200 m2 t/m 520 m2.

Lees meer

Start verkoop gerenoveerd gebouw

15 April 2019

OOSTENDE - Start verkoop van het grootste productiegebouw in het Ostend Stores Business Park.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw of grond, maar staat wat u zoekt niet in onze portefeuille? Wij publiceren regelmatig nieuwe projecten, van KMO-units tot logistieke of productiegebouwen. Wees er dus als eerste bij: wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod dat perfect aan uw zoekcriteria beantwoordt.

Schrijf je nu in

Uw eigendom verkopen? Contacteer ons