Nieuws

LAATSTE 4 LOODSEN: Ostend Stores Business Park

30 Oktober 2018

Het einde van de verkoopfase van het Ostend Stores Business Park is in zicht. Van ruim 95 loodsen naar de laatste 4 in een bijzondere tijdspan blijkt het business park een ongelooflijk succes te zijn.

Lees meer

OPENDEURDAG KMO-UNITS: ZATERDAG 25 AUGUSTUS (10:00 – 13:00)

20 Augustus 2018

EVERGEM / GENT - Het Evergem Business Park opent de deuren voor bezoekers: grijp nu je kans om een nieuwbouw loods, gebouw of KMO-unit te bekijken!

Lees meer

Bedrijventerrein voor kmo’s slaat aan: al acht plekken verkocht

27 April 2018

EVERGEM / GENT -­ Schrijnwerkers, schilders, loodgieters of andere zelfstandigen: allemaal hebben ze plaats nodig om hun bedrijf te kunnen uitbouwen, maar vaak kunnen ze niet terecht op een groot industrieterrein. Voor die kleinere ondernemingen biedt Evergem Business Park een oplossing. Het terrein heeft vierentwintig gloednieuwe units voor kmo’s.

Lees meer

Kmo's vinden vlot hun weg naar Ostend Stores Business Park

28 Februari 2018

OOSTENDE - Het Ostend Stores Business Park blijft verder groeien. Nu al zijn 75 kmo's verbonden aan het nieuwe bedrijventerrein, en straks gaan fase 3 en fase 4 van start. “De vraag is groot, ook van buiten Oostende”, zegt Gaetan Lancksweerd.

Lees meer

Vastgoedsector kiest voluit voor de weg van innovatie

16 Februari 2018

Nieuwe vastgoed trends en innovaties

Lees meer

OPENDEURDAG KMO-UNITS: ZONDAG 4 MAART (10:00 – 13:00)

30 Januari 2018

Het Ostend Stores Business Park opent de deuren voor bezoekers: grijp nu je kans om een nieuwbouw loods, gebouw of KMO-unit te bekijken!

Lees meer

Nieuwe Roro-verbinding tussen Oostende en Ramsgate

09 Oktober 2017

Goed nieuws voor de bloeiende economie in het Ostend Stores Business Park: vanaf 1/032018 vaart er opnieuw een ferry tussen Oostende en het Britse Ramsgate.

Lees meer

GESCHIEDENIS VAN HET OSTEND STORES BUSINESS PARK

01 Oktober 2017

Het grootste productiegebouw van 25.000 vierkante meter in het Ostend Stores Business Park bevindt zich op de site van het vroegere Ostend Stores and Ropeworks nv, ‘mekanieke touw-, garen- en vischnettenfabriek’, en kent dus een interessante geschiedenis.

Lees meer

PERS: “AL 40 KMO’S IN OSTEND STORES BUSINESS PARK”

08 Juli 2017

Het Ostend Stores Business Park is nog maar twee jaar open, en er zijn al veertig kmo's actief, goed voor honderd jobs. Tegen half 2019 zouden er 93 bedrijfjes een plek moeten hebben. "Wat wil je, heel wat kmo's in de regio waren al jaren op zoek naar een geschikte plek", klinkt het bij Ostend Stores Real Estate.

Lees meer

Uw eigendom verkopen? Contacteer ons